Animace jako součást produktu vybraného hotelu - Jančová, Alžběta (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřená na animaci jako součást produktu vybraného hotelu. Jejím cílem je specifikovat místo animace v produktu hotelu včetně zdůvodnění jejího významu v procesu uspokojování potřeb hotelových hostů. Prostřednictvím výsledků z provedené analýzy podmínek poskytování animačních služeb vybraným hotelem byl sestaven návrh, jako možnost zvýšení standardu těchto služeb. Pro provedení této analýzy byl vybrán Wellness hotel Frymburk.
Animation as a component of the hotel product
Keywords: Animace; Hotelový animátor; Animační program; Hotel; Hotelový produkt; Doplňkové služby; Animation; Hotel animator; Animation program; Hotel; Hotel product; Complementary services