Optimalizace systému řízení výrobních zásob - Špániková, Jana (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce se zabývá systémem řízení zásob v podniku. V teoretické části práce je pozornost věnována poznatkům z oblasti logistiky a to především na oblast zásob. Praktická část se zaměřuje na analýzu procesu a ABC analýzu zásob. Práce také obsahuje několik návrhů vedoucích ke snížení vázaného kapitálu v zásobách a snížení skladových diferencí.
Optimization of the production inventory management system
Keywords: zásoby; řízení zásob; logistika; ABC analýza; stocks; inventory management; logistics; ABC analysis