Analysis of project methods and their implementation in a project - Slabá, Karolína (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato magisterská diplomová práce popisuje metody a nástroje projektového managementu. Tyto metody jsou uvedeny na konkrétním příkladu projektu ze strojírenského prostředí.
Analysis of project methods and their implementation in a project
Keywords: Projektový management; projekt; metody; planning; CPM; PERT; GERT; diagram rybí kosti; kontrola; PESTLE; komunikace; krize; rizika; WBS; Ganttovy diagramy; RASCI; obstarávání; rozpočet; parametrické modelování; SWOT; analýza; studie proveditelnosti; železný trojúhelník; SMART metoda; histogram zdrojů.; project management; project; methods; planning; initiating; CPM; PERT; GERT; fishbone diagram; monitoring; controlling; PESTLE; communication; crisis; risks; conflict; WBS; Gantt; RASCI; procurement; budget; parametric modelling; SWOT; analysis; feasibility study; Iron triangle; SMART; resource histogram.