Účetní závěrka obchodních společností - Hanzlíková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je sestavení účetní závěrky obchodní společnosti. Účetní závěrka spočívá v procesu analýzy všech účtů společnosti, jejich vyčíslení a následné sestavení účetních výkazů.
The company's business accounts
Keywords: účetní závěrka; obchodní společnost; proces; analýza; účet; účetní operace; financial accounts; company; operation; analysis; account; entries accounting