Sociální sítě v životě žáků 1. stupně ZŠ - Helebrantová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce pojednává o sociálních sítích a jejich vlivu na život žáků 1. stupně základní školy. Cílem práce je zmapovat, jak mohou být sociální sítě žákům prospěšné, popřípadě, jestli mají negativní dopad na sociální vztahy a komunikaci mezi žáky. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí.
Social networks in life of primary school pupils
Keywords: sociální sítě; žáci; základní škola; social networks; pupils; elementary school