Komparace charakteristických prvků řízení lidských zdrojů v domovech důchodců a zařízeních hospicové péče - Ekandjo, Joas Ndjulume (Jihočeská univerzita, 2007)
Teoretická část popisuje historii a součastný stav řízení lidských zdrojů v domovech důchodců a hospicích. V poslední kapitole teoretické části je zdůrazněn význam a potřeba duchovní a psychologické pomoci v těchto zařízeních. Cílem diplomové práci bylo zmapovat společné a individuálně pojaté prvky řízení lidských zdrojů v zařízeních domovů důchodců a v hospicích z hlediska kvalitativního rozvoje zaměstnaneckých sil
Comparision element characteristics in regulation of human resources within the retirement homes and hospic care facility
Keywords: Management; Personál; Řízení lidských zdrojů; Kvalita; Doprovázení; Hospic; Management; Personnel; human resource management; quality; accompany; hospic