Logistika a řízení výroby ve vybraném podniku - Čiháková, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním tématem práce je oblast logistiky a výroby s důrazem kladeným na úspory času a místa v procesu zpracování zakázky, v rozmístění strojů, pracovišť a skladů ve výrobní hale. Jsou analyzovány výhody a nevýhody ve vybraném podniku, stanovena kritická místa, navrženy řešení, provedeny komparace a zhodnocení s původním stavem. V práci je vycházeno z teoretických základů dané problematiky, nashromážděných dat z vlastního šetření a pozorování analyzovaných procesů.
Logistics and production management in the selected company
Keywords: logistika; výroba; obchod a zpracování hutního materiálu; dodavatelsko-odběratelské vztahy; procesní mapa; rozmístění ve výrobní hale; logistics; production; trade and processing of metallurgical materials; supplier-customer relationships; process map; deployment in the production hall