Analýza moderních manipulačních zařízení a prostředků pro realizaci ložných operací v zemědělství. - Doležel, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu používaných manipulačních zařízení a prostředků pro realizaci ložných operací v zemědělství a stanovit návrhy a zásady pro optimální využití těchto prostředků. Součástí práce je přehled ložných operací s vazbou na vhodné manipulační zařízení a manipulační prostředky. Jedním z hlavních bodů je vymezení faktorů, které ovlivňují manipulační prostředky a zařízení pro realizaci ložných operací v zemědělství. A provedení analýzy moderních manipulačních zařízení a prostředků nabízených v současné době.
Analysis of modern manipulation means and devices for the implementation of loading operations in agriculture.
Keywords: manipulace; manipulační prostředek; manipulační zařízení; manipulation; manipulation means; manipulation devices