Projevy antisemitismu po roce 2000 v České republice na základě Výročních zpráv o antisemitismu - Wernerová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá projevy antisemitismu v České republice na základě Výročních zpráv o projevech antisemitismu za konkrétní roky.
Manifestations of anti-semitism after 2000 in Czech Republic on the basis of annual reports on anti-semitism.
Projevy antisemitismu po roce 2000 v České republice na základě Výročních zpráv o antisemitismu
Keywords: Židé; antisemitismu; antijudaismus; stereotypy; Výročních zprávy o projevech antisemitismu; popírání holocaustu; nový antisemitismus; Jews; Antisemitism; anti-judaism; stereotypes; Annual reports of manifestations of anti-semitism; Holocaust denial; The new anti-semitism