Pěstované pokojové rostliny na základních školách v kraji Vysočina - Krupilová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá pěstováním pokojových rostlin na základních školách a jejich využitím ve výuce. Práce představuje základní členění na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se věnuje popisu pokojových rostlin a jejich významu a využití ve školách. Vymezuje vhodné druhy rostlin pro pěstování ve školách. Druhá část práce zahrnuje dotazníkové šetření na základních školách v kraji Vysočina a jeho vyhodnocení. Šetření především zjišťuje, jaké jsou nejčastější druhy pokojových rostlin na těchto školách.
Cultivated houseplants at primary schools in the Vysočina region
Keywords: pokojové rostliny; základní školy; dotazníkové šetření; indoor plants; primary schools; questionnaire survey