Spotřebitelské značky ve vztahu k ochraně spotřebitele - Leštinová, Iva (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá spotřebitelskými značkami ve vztahu k ochraně spotřebitele. Hlavním cílem práce byla analýza spotřebitelských značek Český výrobek a Czech Made ve vztahu k ochraně spotřebitele. Dílčím cílem práce bylo zjistit, zda mají spotřebitelé přehled o spotřebitelských značkách, a zda se v nich dokáží orientovat. V rámci bakalářské práce byl proveden marketingový výzkum, který měl potvrdit nebo vyvrátit stanovené hypotézy.
Consumer brands and consumer protection
Keywords: Značka; spotřebitelské značky; ochrana spotřebitele; dozorové orgány; organizace na ochranu spotřebitele; marketingový výzkum; Český výrobek; Czech Made.; Brand; consumer brands; consumer protection; supervisory authorities; consumer organizations; marketing research; Český výrobek; Czech Made.