Reklama a její vliv na konkrétní firmu - Bínová, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit stávající situaci v oblasti reklamy ve vybrané firmě (Greenhouse, s. r. o.) s případným návrhem na zlepšení. V rámci bakalářské práce bylo provedeno dotazníkové šetření zkoumající preferenci vybraného segmentu v oblasti reklamních prostředků. Dále byla zkoumána oblast stávajících reklamních prostředků restaurace a jejich vliv na zákazníky. Z porovnání těchto dvou analýz vzešel návrh na zlepšení stávající situace v podobě efektivnějšího rozsevu letáků.
Advertising and its influence on the company
Keywords: reklama; reklamní prostředky; reklamní média; advertising; analysis of the segment of the market