Uvedení produktu na trh - Bártíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit stávající strategii uvedení produktu na trh a navrhnout vhodné řešení. Konkrétním podnikem byla firma ČZ a.s. s výrobním závodem ve Strakonicích. Tato společnost patří k největším strojírenským firmám v České republice. Práce je zaměřena na uvedení vysokozdvižného vozíku D 50 na trh. Potřebné informace k provedení analýzy mi poskytl top management společnosti ČZ a.s.
Introduction of the product on the market
Keywords: marketing; produkt; cena; propagace; strategie; společnost; trh; zákazník; marketing; product; price; promotion; strategy; company; market; customer