Sociální sítě a jejich využití ve vybraném podnikatelském subjektu - Reindlová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu využití sociálních sítí společnosti Wooded s.r.o., mladé firmy z jižních Čech, která vyrábí masivní dřevěný nábytek. Cílem práce je analyzovat současnou situaci ohledně využívání sociálních sítí ve firmě a sesbírat data prostřednictvím dotazníkového šetření. Na základě výsledků šetření jsou vypracovány doporučení pro marketingovou komunikaci na sociálních médiích společnosti. Práce charakterizuje online marketing, sociální sítě a konkrétní platformy - především platformy jako Facebook a Instagram. Dále popisuje vybranou společnost, její historii a současnou marketingovou situaci sociálních médií. Dotazníkové šetření je analyzováno a dále jsou vyhodnoceny výsledky. Tato doporučení pomohou společnosti s efektivním využíváním sociálních sítí v blízké budoucnosti.
Social networks and their use in a selected business entity
Keywords: analýza; online marketing; sociální média; dotazníkové šetření; Wooded s.r.o.; analysis; online marketing; social media; questionnaire survey; Wooded s.r.o.