Návrh a implementace webových stránek na platformě PrestaShop - Bernáth, Martin (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této práce je popsat technologie a metodiky používané při tvorbě internetového obchodu. Práce se zaměřuje na použití open-source redakčních systémů v této problematice. Dalším cílem práce je navrhnout a implementovat internetový obchod menšího rozsahu na platformě PrestaShop.
Design and implementation of web site on PrestaShop platform
Keywords: e-shop; redakční systém; vývoj; elektronický obchod; PrestaShop; e-shop; content management system; development; e-commerce; PrestaShop