Cestovní ruch a rekreace na západním Táborsku - Mikolášová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této práce je zhodnocení současného stavu cestovního ruchu a rekreace na západním Táborsku. V bakalářské práci se budeme zabývat posouzením struktury předpokladů rozvoje cestovního ruchu ve vybrané oblasti. Dále se také soustředíme na zhodnocení struktury návštěvníků, kteří tuto lokalitu navštěvují. Zaměříme se na to, jak danou oblast vnímají, motiv k návštěvě tohoto místa, aktivity během pobytu a na další klíčové faktory pro marketingové strategie. Výsledkem této práce není pouhé zmapování předpokladů cestovního ruchu ale také podat v ní návrhy optimalizace využití území cestovním ruchem.
Tourism and recreation in west part of Tábor region
Keywords: cestovní ruch; předpoklady cestovního ruchu; návštěvníci; Táborsko; tourism; potential for tourism; visitors; Tábor region