Marketingový mix vybraného produktu ve firmě LESS & FOREST s.r.o. - Reindlová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je popsat nástroje marketingového mixu vybraného produktu, které jsou využívány ve společnosti LESS & FOREST s.r.o. První část práce je zpracována na základě prostudování odborné literatury. Druhá část je věnována charakteristice vybrané společnosti a analýze marketingových nástrojů, které firma využívá v souvislosti se štípaným palivovým dřevem. Dále jsou zde rozebrány cena produktu, místo a propagace produktu.
The Marketing Mix of the Selected Product ? Chopped Firewood ? in the Company LESS & FOREST
Keywords: marketinový mix; produkt; cena; místo; propagace; marketing mix; product; price; place; promotion