The results of current implementation of the policy Europe 2020 on the basis of chosen indicators - Doležalová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce si klade za cíl zjistit výsledky současné realizace politiky Evropa 2020 na základě vybraných indikátorů, kterými jsou osoby předčasně opouštějící vzdělávání a odbornou přípravu, dosažení terciárního vzdělání a míra zaměstnanosti ve věkové skupině 20-64 let.
The results of current implementation of the policy Europe 2020 on the basis of chosen indicators
Keywords: strategie Evropa 2020; Evropská unie; vzdělávání; zaměstnanost; státy EU; Europe 2020 strategy; European Union; education; employment; Member States