Vývoj zakázkového informačního systému pro firmu Kovovýroba Trefil s.r.o. - Kopečný, Jakub (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá vývojem informačního systému pro konkrétní podnik, od prvotní analýzy až po jeho implementaci a údržbu. První část se zaobírá současným stavem podniku a jeho procesy. Získané teoretické poznatky jsou využity pro optimalizaci podnikových procesů a vývoj nového informačního systému, který tyto procesy podporuje. Druhá část práce je zaměřena na implementaci vyvinutého informačního systému do produktivního provozu podniku a jsou zhodnoceny přínosy zavedení.
Development of a custom information system for the company Kovovýroba Trefil s.r.o.
Keywords: SWOT; podnikový proces; analýza; návrh; informační systém; případ užití; Lean metodika; EPC; BPMN; SWOT; business process; analysis; design; information system; use case diagram; Lean methodology; EPC; BPMN