Controlling vybraných podnikových procesů - Strohmerová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této práce je stanovit vhodné logistické a finanční ukazatele pro provádění controllingu vybraných procesů. Byly zvoleny procesy nákup a skladování. Ke splnění cíle, bylo nutné analyzovat současný stav vybraných procesů, určit způsob vyhodnocování těchto procesů a ukazatele používané.V závěru práce je zhodnocení a návrh nových ukazatelů.
Controlling of selected business processes
Keywords: Controlling; proces; procesní řízení; procesní mapa; logistické a finanční ukazatele.; Controlling; process; process management; process map; logistical and financial indicators.