Využití platformy Unity 3D ve výuce - Kubák, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce nám představí platformu Unity 3D, která je primárně určena na vývoj 3D aplikací. V platformě Unity 3D se seznámíme s ovládáním, základními vlastnostmi a nastíníme si také její široké použití. Dále se práce zaměřuje na využití platformy Unity 3D ve výuce. Součástí práce je popis tvorby výukových modelů a v poslední řadě také 10 funkčních výukových modelů.
Use the Unity 3D platform in teaching