Charakteristika životního stylu policistů na zásahové jednotce Policie ČR České Budějovice - Froněk, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce se zabývá životním stylem členů zásahové jednotky České Budějovice. V teoretické části je popsána historie a vznik zásahových jednotek a hlavní úkoly zásahových jednotek. V práci je charakteristika lidí na pozicích odstřelovač, potápěč, vyjednavač a pyrotechnik včetně popisu výběrového řízení pro přijímání členů na zásahovou jednotku České Budějovice. Dále popisuje zdravý a aktivní životní styl a jejich determinanty. V praktické části jsou vyhodnocené odpovědi od členů zásahové jednotky České Budějovice týkající se jejich životního stylu.
The lifestyle characteristics of the members of the police intervention unit in České Budějovice
Keywords: charakteristika životního stylu; životní styl; aktivní životní styl; zdravý životní styl; zásahová jednotka; lifestyle characteristics; lifestyle; active lifestyle; healthy lifestyle; police intervention unit