Zajištění welfare při přepravě koní a přeprava problémových koní - Kubešová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce se zabývá přepravou koní a jejich welfare při přepravě a chováním koní před, během a po transportu.
Ensuring welfare during the transport of horses and the transfer of problematic horses
Keywords: kůň; přeprava koní; welfare; přeprava problémových koní; horse; horse transport; welfare; transport of problematic horses