Determination of amino acid sequence of hemelipoglycoprotein from tick Dermacentor marginatus by mass spectrometry - Pech, David (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce bylo seznámit se s vybranými postupy využívanými při hmotnostní spektrometrii a využití nabytých znalostí k určení aminokyselinové sekvence hemelipoglycoproteinu (HLGP) z klíštěte Dermacentor marginatus a porovnání získaných sekvencí s hemelipoglykoproteinovou sekvencí klíštěte D. variabilis z NCBI databáze.
Determination of amino acid sequence of hemelipoglycoprotein from tick Dermacentor marginatus by mass spectrometry
Keywords: hemelipoglykoprotein; sekvence; hmotnostní spetrometrie; Dermacentor marginatus; hemelipoglycoprotein; sequence; mass spectrometry; Dermacentor marginatus