Změny v sociálním klimatu třídy při přechodu z 1. na 2. stupeň na základní škole - Kubátová, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou změny sociálního klimatu při přechodu žáků z prvního na druhý stupeň základní školy. Tato problematika byla zjišťována na vybraných základních školách s různým počtem žáků. Bylo provedeno dotazníkové šetření, které mělo být ukazatelem, k jakým změnám v této problematice dochází.
The changes in social climate of a class coming from the 1st grade