Questing ve výuce zeměpisu na 2. stupni ZŠ - Cacková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou hry questing a možnostmi využití questingu ve výuce zeměpisu na 2. stupni základní školy. Hlavním cílem práce je vytvoření přehledu základních principů a pravidel questingu a zhodnocení využití hry questing ve výuce zeměpisu na základní škole na základě platných kurikulárních dokumentů, zejména RVP ZV. Součástí práce je i rozbor vybraných již existujících quest v České republice. Na základě získaných informací se autorka v závěrečné části práce zaměří na předložení potenciálních námětů využití questingu v rámci hodin zeměpisu se zaměřením na praktické využití zeměpisu na 2. stupni Základní školy v Havlíčkově Borové.
Questing in Teaching Geography at Lower Secondary School
Keywords: Questing; zeměpis; kurikulum; výuka geografie; 2. stupeň základní školy; Questing; geography; teaching geography; lower secondary school