Trh se životním pojištěním v České republice - Horejš, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce porovnává pět pojišťoven a jejich hlavní produkty. V první části této práce jsou hodnoceny pojišťovny dle 4 kritérií a jejich produkty budou hodnoceny celkem podle 7 kritérií v druhé části, přičemž ve výsledném pořadí má každé kritérium stejnou váhu. Hlavním smyslem této práce je ukázat veřejnosti především jednotlivé výhody a nedostatky pojistných produktů v konkurenčním srovnání.
The life insurance market in Czech Republic
Keywords: Životní pojištění; trh; Česká republika; nejlepší produkty; porovnání; Life insurance; market; the Czech Republic; best products; comparison