Plánování sociálních služeb pro seniory v městě Děčíně - Kostřánková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Sociální služby pomáhají žít lidem běžným způsobem života. Potřeba sociálních služeb vyplynula především z nutnosti řešit nepříznivé situace v životě jedinců. Jednou z nejpočetnějších skupin příjemců sociálních služeb v současné době představují senioři. Cílem diplomové práce bylo zjistit aktuální stav vybavenosti sociálními službami pro seniory v městě Děčíně a jejich využívání seniory.
Planning of social services for seniors in Decin
Keywords: Sociální; služba; komunita; senior; uživatel; poskytovatel; demografie; Social; service; community; senior; user; provider; demography