Označení členů zdravotnické složky a stanovišť skupin v místě mimořádné události - Šimáček, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá změnou v označení členů zdravotnické složky a stanovišť skupin v místě mimořádné události. Práce analyzuje změny, které proběhly v roce 2012 v označení členů zdravotnické složky a stanovišť skupin v místě MU. Tyto změny se zásadně dotýkají činnosti zdravotnické záchranné služby při mimořádné události a tím i ostatních složek integrovaného záchranného systému.
Designation members of emergency medical service and station of triage at a place of emergency incidents
Keywords: Zdravotnická záchranná služba; integrovaný záchranný systém; mimořádná událost; označení zdravotnické složky na místě MU; třídění; vedoucí zdravotnické složky; Emergency Medical Servis; Integrated Rescue System; Emergency Situacions; TRIAGE