Vývoj a modernizace softwarové aplikace DN-Portál pro zákazníky používající ERP systém i/2 - Víta, Marek (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit novou verzi objednávkové aplikace DN-Portál pro zákazníky používající ERP systém i/2. Nová aplikace nabízí koncovým zákazníkům komfortnější uţivatelské rozhraní, rychlejší aktualizace, umoţní výpočet stupnicových cen a individuálních slev ke kaţdému produktu. Součástí nového řešení je varianta pro obchodní zástupce, která umoţní realizaci objednávek obchodním zástupcem za koncového zákazníka. K realizaci aplikace byl pouţit programovací jazyk C# s vyuţitím technologie Windows Presentation Foundation, knihovny Microsoft .NET Framework 4.0 a databáze SQLite. Přenos dat mezi klientskou aplikací a serverem je realizován prostřednictvím technologie SOAP.
Development and Modernization of the DN-Portal Software Application for Customers using the System i/2 ERP
Keywords: ERP i/2; DN-Portál; Objednávková aplikace; .NET; WPF; SOAP; WSDL; XML; ERP i/2; DN-Portal; Orders application; .NET; WPF; SOAP; WSDL; XML