Zefektivnění řízení projektu Virtuální KolegaTM - Kaleta, Kamil (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá zefektivněním postupů při řízení projektu Virtuální Kolega, které bude přínosem pro projekt jak po stránce ekonomické, tak i časové.
Streamline the project management of Virtuální KolegaTM