Webová aplikace pro distribuci mobilních aplikací - Machovec, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá procesem tvorby webové aplikace pro distribuci testovacích i produkčních verzí mobilních aplikací. První část tvoří rešerše a porovnání stávajících řešení. Druhá část je zaměřena na návrh aplikace, definování funkčnosti a implementaci. V poslední části je aplikace nasazena do pilotního provozu a testována uživateli. Po zpětné vazbě uživatelů je aplikace upravena.
Web application for distribution of mobile applications
Keywords: mobilní aplikace; distribuce; android; ios; mobile application; distribution; android; ios