Pořádání přípravných seminářů pro účastníky fyzikální olympiády - Šimonová, Magdaléna (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na organizaci přípravných seminářů z fyzikální olympiády pro studenty středních škol Jihočeského kraje. Práce popisuje přípravu a průběh seminářů, zapojení studentů do řešení problémů a interakci s lektorkou. Hodnotí také přínos seminářů a shrnuje poznatky lektorky, které mohou být použity pro přípravu podobné akce v budoucnosti.
Organization of preparatory seminars for participants of Physics Olympiad
Keywords: fyzika; fyzikální olympiáda; přípravný seminář; modelové příklady; Physics; Physics Olympiad; preparatory seminar; model problems