Optimalizace systému logistického řízení ve vybraném distribučním řetězci - Žáčková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce řeší problematiku optimalizace logistického systému řízení ve vybraném distribučním řetězci z hlediska materiálových a informačních toků a úrovně logistických služeb a logistických nákladů. Obsahuje také popis kritických faktorů a návrh jejich řešení.
Optimization of the logistics management in a selected distribution chain
Keywords: Logistický systém řízení; logistické náklady; materiálový tok; informační tok; distribuční řetězec; Logistics system management; logistics costs; material flow; information flow; distribution chain