Porovnání CAD programů - Bartoň, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
V první části se má práce zaměřuje na životní cyklus výrobku (PLM), CA postupy a vysvětlení a definování použitých a používaných zkratek. Ve druhé části je zmínka o historii. Třetí část je určena pro základní rozdělení CAD systémů. Nejobsáhlejší čtvrtá část je věnována popisu jednotlivých systémů, jejich kladů, záporů a uživatelských prostředí. V páté části za pomoci rozhovorů s konstruktéry jsou stanoveny podmínky možnosti využití. Aby výběr CAD programu, který nebývá levnou záležitostí, optimálně splňoval kritéria každodenní práce.
Comparison of CAD programs
Keywords: Historie; cad; rozdělení; výběr; přehled; DesignSpark Mechanical; Inventor; So-lidWorks; SolidEdge; CATIA; History; cad; distribution; selection; summary; DesignSpark Mechanical; Inventor; SolidWorks; SolidEdge; CATIA