Použití složitých regulárních výrazů v C\# - Prokop, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce obsahuje přehled a použití regulárních výrazů v praxi. Jako ukázka použití je součástí této práce program, který za pomoci regulárních výrazů vyhledává na webových stránkách nové verze nainstalovaných programů a popřípadě je stahuje a instaluje do operačního systému.
Using of complex regular expressions in C\#