Sociální exkluze a sociální práce - etnizující přístup jako riziko sociální práce se sociálně exkludovanými - Kajanová, Alena; Urban, David (Asociace poskytovatelů sociálních služeb České republiky, 2020)
Článek pojednává o rizicích používání etnizujícího přístupu v české sociální práci se sociálně exkludovanými.
Social exclusion and social work - ethnicizing approach as a risk of social work with the socially excluded
Keywords: sociální exkluze; sociální práce; etnizující přístup; social exclusion; social work; ethnicizing approach