Analýza stavu bezpečnosti informací ve vybraných obcích - Kubala, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce je analyzovat informační a komunikační technologie ve vybraných obcích za využití standardů zejména ISO/IEC 27000. Práce se soustřední zejména na stav kybernetické bezpečnosti a dopady regulativy GDPR na systémy v obcích a příslušné procesy. Bude proveden dotazníkový výzkum těchto dopadů a na základě analýzy dotazníků a provedených analýz rizik budou navržena případná opatření.
Analysis of information security in selected municipalities
Keywords: GDPR; ISO 27001; kybernetická bezpečnost; obce; GDPR; ISO 27001; cyber security; municipalities