Zajištění kvality v technologii výroby piva - Polanecký, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem bakalářské práce ?Zajištění kvality v technologii výroby piva? je systém řízení jakosti dle požadavků normy 9000 a systém řízení bezpečnosti potravin podle požadavků normy ISO 22000, systém kritických bodů (HACCP) a legislativní požadavky a předpisy. V bakalářské práci je popsána charakteristika výše uvedených systémů. V práci je také uvedena charakteristika základních surovin pro výrobu piva a aplikace systému HACCP v pivovarství.
Quality assurance in beer brewing technology
Keywords: HACCP; jakost; normy ISO; potravinářský průmysl; řízení; legislativa; HACCP; quality; ISO standards; food industry; management; legislation