Analýza konkurenceschopnosti vybrané společnosti - Nosková, Nina (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je vymezit konkurenceschopnost ve vztahu k řízení podniků a na základě metod a postupů strategického řízení zhodnotit tržní pozici (míru konkurenceschopnosti) vybraného podniku.
The competitive strength analysis of selected enterprise company
Keywords: analýza; konkurenceschopnost; řízení podniku; strategické řízení; konkurent; konkurence; strategie; analysis; competitive strength; enterprise management; strategic management; competitor; competition; strategy