Cykloturistika v cestovním ruchu vybraného regionu - Dačicko, Slavonicko - Malá, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce na téma Cykloturistika v cestovním ruchu vybraného regionu - Dačicko, Slavonicko se pokouší charakterizovat současnou situaci v cestovním ruchu v oblastech česko-rakouského pohraničí. Jak již z názvu vyplývá je zaměřena na cykloturistiku v těchto oblastech jako součást cestovního ruchu.
Cycling in tourism in selected region - Dačice, Slavonice
Keywords: cestovní ruch; cykloturistika; význam cykloturistiky ve vybraných regionech; tourism/travel movement; cycling; significancy of cycling in selected regions