Jihočeský korespondenční matematický seminář 1993 - 1996 - Štěrbová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Obsahem této práce jsou vyřešené úlohy Jihočeského matematického korespondenčního semináře z let 1993 -- 1996, které mohou být využity jako materiál pro další práce s podobnými typy úloh. Jsou vhodné zejména pro studenty středních škol.
The South Bohemia correspondence mathematical competition 1993 - 1996
Keywords: Didaktika; práce s nadanými studenty; metody řešení úloh; Didactics; work with talented students; methods of promblems solutions