Rozvoj dovedností manažerů - Kohoutová, Martina (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem práce bylo analyzování a definování klíčových manažerských dovedností ve vybrané společnosti. Dílčím cílem práce bylo zjistit úroveň těchto dovedností v podniku Kostelecké uzeniny, a. s. s následným vyhodnocením. V práci byla použita metoda CAMI. Manažeři společnosti také vyplnili dotazník a zodpověděli několik otázek, které se týkaly rozvíjení dovedností manažerů v tomto podniku. Na základě stanovených výsledků byly navrženy doporučení pro další rozvoj.
Development of managers skills
Keywords: manažer; dovednosti; rozvoj; kompetenční model; Kostelecké uzeniny; a. s.; manager; skills; development; competency model; Kostelecké uzeniny; a. s.