Kvalita života rodin, kde muž je na rodičovské dovolené - Vláčilová, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce pojednává o kvalitě života rodin, kde muž je na rodičovské dovolené. Teoretická část této práce pojednává o rodině, sexuální identitě a rodové identitě, ženské a mužské roli, otcovství a kvalitě života. Informace potřebné ke zpracování empirické části byly získány metodou kvalitativního výzkumu, technikou polostrukturovaného rozhovoru s rodinami, kde muž je na rodičovské dovolené.
The quality of family life when a man is on parental leave
Keywords: rodina; ženská role; mužská role; aktivní otcovství; kvalita života; family; female role; male role; active fatherhood; quality of life