Možné způsoby spolupráce rodiny a mateřské školy v oblasti environmentálně zaměřených projektů - Skaláková, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Předkládaná bakalářská práce pojednává o možných způsobech a formách spolupráce mezi rodinou a mateřskou školou. Zároveň pojednává o zapojení rodičů do aktivit a projektů mateřské školy a o tom, jak rodiče pro tyto aktivity a projekty získat.
The possible ways of cooperation between the family and the kindergarten in the area of enviromental projects.
Keywords: environmentální výchova; mateřská škola; rodina; spolupráce; environmental education; cooperation; family; nursery school