Možnosti komunikace sluchově postižených a pomáhajících profesí - Jung, Robert (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce Možnosti komunikace sluchově postižených a pomáhajících profesí se zabývá problematikou komunikačních možností sluchově postižených klientů a pracovníků v pomáhajících profesích, zejména pak pracovníků v záchranném systému.
Options of communication with auditory disabled in area of hepling professions
Keywords: surdopedie; sluchové postižení; kochleární implantát; komunikační systémy sluchově postižených; pomáhající profese; komunikace; tlumočník; surdopedy; hearing impaired; cochlear implantat; communicated systems of hearing impaireds; helping professions; communication; interpreter