Category management ve vybrané obchodní firmě - Pinkasová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá category managementem. Hlavním cílem je zjistit, jaké je podvědomí respondentů o category managementu a jeho fungování v praxi. Dalším cílem je zjisti kvalitu dvou vybraných kategoriích, a to Ovoce a zeleniny a Pečiva v maloobchodním řetězci Tesco Stores, a.s. Pro dosažení hlavních cílů bylo použito dotazníkové šetření, následně se zpracovali zjištěné informace a návrh na zlepšení.
Category management in chosen business company
Keywords: category management; maloobchod; Tesco; obchod; category management; retail; Tesco; business