Reakce vrabce polního na slunéčko východní (Harmonia axyridis). - Ernestová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2015)
Reakce vrabce polního (Passer montanus) na aposematické zbarvení slunéčka východního (Harmonia axyridis). Byly testovány čtyři kategorie vrabců, kteří reagovali na přírodní a nahnědo natřenou formu slunéčka východního.
Responses of tree sparrow Passer montanus to harlequin ladybird Harmonia axyridis.
Keywords: vrabec polní; slunéčko východní; odpověd; reakce; tree sparrows; harlequin ladybird; response; reaction