Informační databáze školní matriky pro Dům dětí a mládeže v Českých Budějovicích - Šrámek, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé práce je uvedení do problematiky vedení školní matriky v domech dětí a mládeže i v dalších organizacích, které poskytují zájmové vzdělávání. Obsahem práce je výtah z právních předpisů, analýza požadavků, specifických pro školská zařízení, návrh a realizace SW aplikace ''Školní matrika pro zájmové vzdělávání''. Tato aplikace bude umožňovat online správu dat školní matriky podle potřeb domů dětí a mládeže.
School register for Children and Youth Center in České Budějovice
Keywords: školní matrika; dům dětí a mládeže; school register; Children and Youth Centre