Kvalita a její řízení ve vybraném podniku - Kolářová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá řízením kvality ve společnosti MOTOR JIKOV Strojírenská a. s. V práci je nejprve systém řízení kvality popsán teoreticky a tyto poznatky jsou poté aplikovány na zhodnocení vybraného podniku. V závěru jsou navrhnuta opatření na jeho další zlepšování, týkající se zejména návrhu nového výrobku, využívání metod v oblasti kvality a zjišťování spokojenosti zákazníků.
Quality management in a selected company
Keywords: kvalita; systém řízení kvality; dokumentace; ekonomika kvality; plánování kvality; neustálé zlepšování; lidské zdroje; quality; system of quality management; documentation; economy of quality; quality planning; continual improvement; human resources